Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member Since
    Feb 2017
    Location
    Maryland
    Posts
    18
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Received)
    1

    I have GMB but not populating on "seo scans"

    I own a small SAB and have set up a GMB page, verified, has reviews, pictures, I post to it and pulls up on the SERP and local 3pack. I have had it up for nearly 2 years now.

    When I do a generic Free SEO scan from someone like Manta, it says I don't have a GMB and have had this a few other sites. I am working on building up some citations.

    I have triple checked for proper NAP and it is all correct. Says it is verified and published.

  2. #2
    Member Since
    Oct 2012
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    954
    Thanks (Received)
    6
    Likes (Received)
    13

    Re: I have GMB but not populating on "seo scans"

    Hard to say without knowing specifics. It's possible the tools are looking for a different syntax of the NAP info you provided, or maybe they're finding duplicates? Would need to know more information to give a better response.
    My rarely updated website (I should fix that) - https://www.ericrohrback.com
    Follow me on Twitter
    Want to talk? Book time with me here

  3. Thanks Kyrton thanked this post

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 09-29-2017, 07:18 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 06-27-2014, 04:03 PM
  3. Replies: 14
    Last Post: 01-01-2014, 02:56 PM
  4. Local SEO Thoughts on New Domains (e.g., ".chicago", ".dentist")?
    By Dave Cosper in forum Local SEO & Ranking
    Replies: 5
    Last Post: 10-29-2013, 10:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •