GradeUs banner  below header new
Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Since
    Aug 2013
    Location
    Global
    Posts
    72
    Thanks (Received)
    1
    Likes (Received)
    0

    Google Questions and Answers - can't post an answer

    Hi, I want to answer a user question as the business owner, but keep getting "an error occurred - please try again" box when I press the 'post' button. I'm logged in to my GMB account when doing so, and I'm on a desktop/Firefox.

    Anyone know how I can successfully answer the question as the Business Owner?

  2. GradeUs in thread
  3. #2
    Member Since
    Aug 2013
    Location
    Global
    Posts
    72
    Thanks (Received)
    1
    Likes (Received)
    0

    Re: Google Questions and Answers - can't post an answer

    **UPDATE**

    I tried logging in to both Search Consul AND GMB, and it is now letting me post.

  4. #3
    Member Since
    Aug 2013
    Location
    Global
    Posts
    72
    Thanks (Received)
    1
    Likes (Received)
    0

    Re: Google Questions and Answers - can't post an answer

    2nd Update**

    I managed to post a reply to the question but it's not showing up, whether I'm logged in to Google or not. Just not showing at all, 5 hours later

  5. #4
    Member Since
    Sep 2014
    Location
    San Marcos, CA
    Posts
    533
    Thanks (Received)
    4
    Likes (Received)
    6

    Re: Google Questions and Answers - can't post an answer

    Are you trying to post BOTH the question and answer while logged in using the same Google account? If so, try posting the question while logged in using a google account that is not the owner or manager of the GMB listing, and then try posting the answer while logged in with the google account of the owner or manager of the GMB profile for the business.

    Does that help?

  6. #5
    Member Since
    Aug 2013
    Location
    Global
    Posts
    72
    Thanks (Received)
    1
    Likes (Received)
    0

    Re: Google Questions and Answers - can't post an answer

    No it was just the answer I was trying to post, to a real user question. My answer seems to be showing now though, both when logged in and out.

    I was trying to include a link to a blog post in my reply, which I've now edited out. Maybe that was the issue?

Similar Threads

  1. Questions & Answers In Google Business Listings - Online Ownership
    By Local Search News Curator in forum RSS: Featured Local Search Blogs
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2017, 12:22 PM
  2. Yelp Business Page Questions and Answers
    By pbarnhart in forum Local Reviews
    Replies: 0
    Last Post: 02-03-2017, 12:37 PM
  3. Answers to 40 ADVANCED Local Search Questions
    By Linda Buquet in forum Local Search
    Replies: 4
    Last Post: 01-27-2014, 11:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
GradeUs above footer new